Herinschrijven in juni!

Het aanbod van Kracht en Geduld voor seizoen 2022-2023 is nu online beschikbaar.

Ook dit jaar hebben we 2 nieuwe groepen bij:

 

 

Inschrijven in juni

Vanaf dit seizoen is het voor huidige leden mogelijk om in juni al in te schrijven voor het volgende sportseizoen! Herinschrijven kan op zondag 12 en 19 juni 2022, van 9u tot 12u in Kracht en Geduld.

Nog geen lid? Dan zal u nog even moeten wachten tot augustus om in te schrijven.

OPGELET: Voor de groepen peuter-ouderturnen en de wedstrijdteams trends kan er in juni nog niet ingeschreven worden.

 

Lidgelden

De voorbije jaren hebben we, ondanks twee uitdagende corona-seizoenen en stijgende kosten van onze eigen accommodatie, de lidgelden niet verhoogd. Voor het volgende seizoen zijn we echter wel genoodzaakt om de lidgelden te verhogen.

Met die verhoging willen we inspelen op de verhoogde energieprijzen en een correcte opleiding van onze trainers zodat de kwaliteit van de lessen gegarandeerd blijft. Met een kansenpas of attest vrijetijdsparticipatie (aan te vragen bij het OCMW) heeft u nog altijd recht op een directe korting op het inschrijvingsgeld.

 

Persoonlijke registratiecode

Ook dit jaar maken we opnieuw gebruik van elektronische registratie. De gegevens waarmee u één van de afgelopen seizoenen online registreerde zijn nog steeds gelinkt aan uw persoonlijke code. Deze code hebt u ontvangen via mail, mocht dat niet het geval zijn kijk dan zeker ook even in je spam.

 

 

We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn volgend seizoen!