Nieuw aanbod ’20-’21 online!

Na hard werk van onze sportieve cel zijn we erg blij om jullie te laten weten dat ons aanbod voor seizoen 2020 – 2021 online staat. Welke sportieve uitdagingen wil u en uw gezin aangaan volgend schooljaar?

Was je al lid vorig seizoen? Dan kan je al inschrijven op een van onze voorinschrijfsessies. Deze vinden plaats op zaterdag 22 en 29 augustus 2020, van 9u tot 12u in Kracht en Geduld. Wij maken hierbij wel een uitzondering voor instappende leden met als geboortejaar 2017.
Nieuwe leden (ouder dan 3 jaar) zullen nog even langer moeten wachten, zij kunnen pas inschrijven vanaf de start van het seizoen.
Bekijk alle stappen en extra informatie omtrent inschrijven via deze link.

 

Nieuw in ons aanbod

Dit seizoen voegen we een extra les BBB low toe aan ons aanbod op maandag van 19u00 tot 20u00.

Daarnaast hebben we ook onze danswerking in een heel nieuw jasje gestoken. We spreken niet meer over ‘Funk’ maar over KG Trends. De vertrouwde roze T-shirts maken plaats voor een stralend okere kleur. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om een heel nieuwe dansstijl uit te testen. Vanaf dit seizoen kunnen onze jongeren freestyle volgen op donderdagavond van 19u30 tot 20u30.

 

 

Opnieuw geen verhoging van lidgelden

Net als vorig seizoen kozen we opnieuw voor geen verhoging van de lidgelden. Alle ziekenfondsen betalen een forfaitaire tussenkomst in het lidgeld voor een sportclub. Vraag zeker naar een attest bij uw inschrijving!

Wie een kansenpas heeft, vraagt best een attest vrijetijdsparticipatie aan in het Welzijnshuis. Met dit attest krijg je een directe korting op het inschrijvingsgeld.

 

 

Officiële start nieuw seizoen

Vanaf dinsdag 1 september 2020 start het nieuwe sportseizoen van Kracht en Geduld – of kortweg KG. Op deze website vindt u het vertrouwde aanbod terug: gym, rope skipping, dans, fitness en tai chi.

Wilt u eerst één van onze disciplines uitproberen? Dan kan u een gratis proefles volgen.

 

We hopen u in september als één van onze leden te mogen verwelkomen!