Herinschrijven in juni!

Net zoals vorig seizoen is het voor huidige leden* mogelijk om in juni al in te schrijven voor het volgende sportseizoen! Herinschrijven kan op zondag 11 en 18 juni 2023, van 9u tot 12u in Kracht en Geduld.

 

Nog geen lid?  Dan zal u nog even moeten wachten tot augustus. Op zaterdag 19 en 26 augustus 2023 kan u van 9u tot 12u op Kracht en Geduld terecht voor uw inschrijving. Uiteraard zijn ook huidige leden die nog niet herinschreven op deze momenten welkom.

 

⚠️ Let op, het aanbod op onze website is momenteel nog niet aangepast. Van zodra de hele puzzel rond is, brengen we u op de hoogte!
* Aangezien de audities van de wedstrijdgroepen Trends pas later doorgaan is het niet mogelijk om voor deze groepen al in te schrijven. Voor recreatieve groepen Trends kan dat uiteraard wel.

 

Persoonlijke registratiecode

Ook dit jaar maken we opnieuw gebruik van elektronische registratie. De gegevens waarmee u één van de afgelopen seizoenen online registreerde zijn nog steeds gelinkt aan uw persoonlijke code. Deze code ontvangt u begin juni opnieuw via mail, mocht dat niet het geval zijn kijk dan zeker ook even in je spam.

 

Lidgelden

Door een verhoging in de ledenbijdrage aan de Vlaamse Gymnastiekfederatie zijn ook wij genoodzaakt om de alle lidgelden met 2 euro te verhogen.
Met een kansenpas of attest vrijetijdsparticipatie (aan te vragen bij het OCMW) heeft u nog steeds recht op een directe korting op het inschrijvingsgeld.

 

 

 

We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn volgend seizoen!