Opnieuw fysieke lessen voor jeugdgroepen!

We herstarten onze fysieke lessen voor de jeugdgroepen.

 

Vanuit het bestuur van Kracht en Geduld laten we u graag weten dat we na de kerstvakantie opnieuw onze deuren openen voor fysieke lessen voor groepen met leden jonger dan 13 jaar.

Voor leden ouder dan 12 jaar mogen we vanuit de overheid nog geen indoor lessen opstarten. We werken wel volop aan een alternatief met video’s en online lessen zodat ook onze leden ouder dan 12 jaar een aanbod hebben vanaf 4 januari.

 

Volgen van corona-regels ter plaatse

We volgen continu de evolutie van de corona-cijfers op en hopen dan ook dat we opnieuw voor langere tijd samen kunnen sporten. Merken we dat de gezondheid van onze leden, trainers of vrijwilligers in het gedrang komt, bestaat de kans dat we opnieuw onze deuren moeten sluiten. Mogen we daarom vragen om de corona-regels ter plaatse zo goed mogelijk te volgen? Als iedereen de looprichtingen, mondmaskerplicht en andere maatregelen respecteert, kunnen we er samen voor zorgen dat we de deuren van onze club kunnen openhouden.

 

Terugbetaling lidgeld

We kregen de voorbije weken een aantal vragen over terugbetaling van lidgeld. Vanuit KG zullen we – net zoals vorig seizoen – een financiële compensatie voor de geannuleerde lessen voorzien. De berekening hiervan kunnen we enkel maken op het einde van het seizoen als we een volledig zicht hebben op de lessen die niet konden doorgaan. Alvast bedankt voor jullie begrip hiervoor.

 

Samen KG

Als bestuur zijn we erg dankbaar voor de solidariteit en steun die we van verschillende onder jullie kregen tijdens de voorbije weken en maanden. Het zijn ongeziene tijden met veel onzekerheid, maar jullie betrokkenheid bij onze club maakt heel veel goed.

 

We verwelkomen onze leden jonger dan 13 jaar graag vanaf 4 januari 2021 terug en voor de anderen hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,
het KG-bestuur