Alle lessen afgeschaft uit voorzorg

Enkele weken geleden ontving u al communicatie van ons in kader van de verspreiding van het Corona-virus. Net zoals iedereen volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Daarbij hielden we ons met Kracht en Geduld aan de richtlijnen van de Vlaamse Overheid.

 

Tot op vandaag had dit geen impact op onze trainingen. Vandaag hebben we het advies van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen gekregen om alle activiteiten binnen Kracht en Geduld onmiddellijk te annuleren.

 

Vanuit de club vinden we dit natuurlijk jammer voor de leden en sympathisanten van onze club. Toch vinden we het belangrijk om ook vanuit Kracht en Geduld de verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Momenteel zullen alle lessen en wedstrijden voor alle groepen (ook voor de wedstrijdteams) geannuleerd worden. Dit betekent ook dat Villa KG – ons seizoensevent – zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum.

 

Wanneer we meer zicht hebben op de heropstart van de lessen, zullen we dit onmiddellijk opnieuw communiceren via verscheidene kanalen. Hou dus zeker onze website en facebookpagina in de gaten.

 

Mocht u nog vragen hebben, kijk dan gerust eens op de website van de Vlaamse Overheid of neem contact met ons op via info@krachtengeduld.be. We volgen alle communicatie zo snel mogelijk op.

 

Alvast bedankt voor uw begrip!