Onze groepen onder 13j blijven sporten

We zijn heel blij u te kunnen meedelen dat onze werking voor -13 jarigen vanaf maandag 8 februari gewoon doorgaat! Ons fantastisch team van vrijwilligers heeft ervoor gezorgd dat alle leden onder de 13 jaar vanaf volgende week in bubbels van 10, in lijn met de huidige corona-maatregelen, kunnen komen sporten. Let wel op, maandag 15 februari start de krokusvakantie en dan zijn er geen lessen op Kracht en Geduld.  

Bedankt!

We willen u bedanken om onze vragenlijst zo massaal in te vullen. Enkel op basis van uw reactie was het mogelijk de puzzel te leggen. We hopen dan ook dat iedereen zich zoveel mogelijk aan deze antwoorden houdt, anders komen we mogelijks voor problemen te staan. Omgekeerd zullen wij ook rekening houden met de voorkeuren die u bij het invullen van het formulier aangaf. Meer praktische info ontvangt u nog van de trainers van de groep van uw kind.  

Perspectief voor leden tussen 12 en 18 jaar

Afronden doen we graag met perspectief voor onze leden tussen de 12 en 18 jaar. We bekijken komende weken of het mogelijk is om een outdoor heropstart te overwegen. U kan hierover meer informatie verwachten komende periode.   Sportieve groet, Het KG-bestuur