Nieuwe maatregelen vanaf 1 november

De meest recente beslissingen van het overlegcomité dwingen ons om ook binnen Kracht en Geduld nieuwe beslissingen te nemen.

 

Om veilig te kunnen blijven sporten, maken we u graag attent op twee bijkomende maatregelen:

  • Bij verplaatsingen binnen onze gebouwen moet iedereen die ouder is dan 12 jaar opnieuw een mondmasker dragen. Bovendien bevelen we het sterk aan voor iedereen ouder dan 10 jaar. Tijdens de lessen mogen leden het mondmasker wel afzetten.
  • Wij zullen voortaan het covid-safe ticket (CST) controleren bij iedereen die toegang wil tot onze bar. Toon bij binnenkomst van de bar dus spontaan uw QR-code aan één van de medewerkers. Wil u toch blijven genieten van een drankje en babbeltje, maar hebt u geen smartphone? Bekijk dan zeker deze infobrief..

We hebben in al onze zalen CO2-meters geïnstalleerd en zetten volop in op ventilatie. In de wintermaanden kan het door open ramen en deuren dus al eens wat kouder worden. Voorzie dus zeker een extra trui voor bij de start van de les.

 

Nieuwe maatregelen gaan in vanaf november

Alle maatregelen gaan in vanaf maandag 1 november 2021.

Niet onbelangrijk: in de herfstvakantie is er geen training voor onze recreatieve jeugdgroepen. Volwassenen- en wedstrijdgroepen gaan wel door, behalve op maandag 1 november zelf.