We heropenen onze bar!

Het liet even op zich wachten maar vanaf vandaag is onze bar officieel open! Ons barteam staat uiteraard te popelen om weer in gang te schieten, maar ook leden en symphatisanten hebben hun wekelijks bezoekje aan de bar gemist. Al zal het voor sommigen toch wat aanpassen worden, want onze openingsuren zijn licht gewijzigd.

 

Openingsuren  (onder voorbehoud)

Maandag gesloten
Dinsdag 14u00 – 16u30 en 18u00 – 22u00
Woensdag 13u00 – 22u00
Donderdag 18u30 – 23u00
Vrijdag gesloten
Zaterdag 9u00 – 17u00

 

 

 

Bij deze opening horen uiteraard ook nieuwe voorzorgsmaatregelen. We sommen de belangrijkste hier al even op:

bestellingaantafel

Er wordt enkel bediend aan tafel

Het is niet mogelijk te bestellen of af te halen aan de toog. Ons barpersoneel bedient enkel en alleen aan de tafels.

Iedereen moet plaatsnemen aan een tafel

Alle gebruikers moeten plaatsnemen aan tafel, op een stoel. Rechtstaand consumeren is niet toegelaten. Op deze manier kunnen we het maximum aantal aanwezigen in de gaten houden.

tafelverplicht
nietverplaatsen

Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden

De huidige opstelling is nauwkeurig uitgezet volgens de huidige regelgeving. Het verplaatsen van stoelen en/of tafels is dus strikt verboden.

Mondmasker verplicht bij alle verplaatsingen

Zowel bij het binnenkomen als het verlaten van de bar, maar ook tijdens het afrekenen via bancontact of een toiletbezoek is het dragen van een mondmasker verplicht.

mondmasker
contacttracing

Contact tracing formulier per tafel

Per tafel dient 1 persoon het contact tracing formulier in te vullen. Dit wordt afgegeven en opgehaald door ons barpersoneel. Deze informatie wordt slechts 2 weken bijgehouden.

Gelieve zelf te ontsmetten

Er wordt verwacht dat alle gebruikers tijdens het betreden van de bar hun handen ontsmetten. Ook verwachten we dat mensen na consummatie zowel de tafel als stoelen zelf ontsmetten. De benodigde materialen zullen centraal aanwezig zijn. Ons barpersoneel zal hier ook op toezien.

ontsmetten
raadopvolgen

Alle algemene regels gelden nog steeds

De gekende regels blijven nog steeds van kracht. Behoud zoveel mogelijk de afstand en vermijd onnodig contact. Volg de looplijnen op onze terreinen. Volg de richtlijnen van ons personeel zo goed mogelijk op. …