Jamas bewijzen zich tijdens de Special Olympics!

 

Na vele weken trainen, was het eindelijk zo ver: de Special Olympics gingen van start in ons eigen Sint-Niklaas. Bij zo’n unieke gelegenheid mochten onze Jamas zeker niet ontbreken.
 
Nieuwe leden werden, net als de meer ervaren gymnasten, volledig  klaargestoomd . De stress hing in de lucht maar dapper betraden onze olympiërs de turnhal. Twee dagen lang werd er gesprongen, gerold, over balken gelopen, handstanden uitgevoerd en nog veel meer. Niet enkel trainers en ouders keken trots toe, maar ook vele andere fans kwamen toegestroomd. Applaus en het afronden van oefeningen zorgden onmiddellijk voor minder stress, maar het hoogtepunt was uiteraard de uitreiking van de medailles.
 
Ondanks de stevige concurrentie hebben de Jamas het fantastisch gedaan. Met een zevende plaats, twee vierde plaatsen, twee maal brons, twee maal zilver en zelfs twee gouden medailles hebben ze het fantastisch gedaan!
 
Nogmaals een dikke proficiat aan alle deelnemers, trainers en medewerkers! Net als trainer Nick zijn wij ontzettend trots en kijken we uit naar volgende editie, ditmaal in Antwerpen.
 
 
Bekijk zeker ook het foto-album van onze gymnasten in actie!
 
 

Resultaten
 
BARBARA
 – grond: brons
 – sprong: GOUD
 – balk: 7de
 
CHARLOTTE
 – grond: brons
 
FLORE
 – grond: 4de
 – sprong: zilver
 – balk: 4de
 
DRIES
 – grond: zilver
 – sprong: GOUD