5 tips voor een geslaagde Springtime!

1) Kom een half uur voor de start van je repetitie

Vanaf 8.50 uur tot 14.30 uur zijn er continu repetities. Omdat we met veel groepen zijn is het belangrijk dat alles vlot na elkaar verloopt. In het document met het tijdschema vind je alle uren. We vragen om een half uur op voorhand ter plaatse te zijn zodat iedereen zich kan klaarmaken. Zo kunnen we ook de spieren opwarmen om blessures te vermijden.

 

2) Leden mogen meegenieten van de generale repetitie

Tijdens de show blijven alle deelnemers in hun voorziene kleedkamer. En – tenzij anders afgesproken met de trainers – is het niet mogelijk om je kind(eren) tijdens de show of tijdens de pauze op te halen. Onze leden kunnen wel helemaal meegenieten van de generale repetitie in de namiddag. Familie, vrienden en andere sympathisanten zijn tijdens de generale repetitie om 15u00 niet toegelaten.

 

3) Voorzie voldoende eten en drinken

Een straffe voorstelling vraagt veel deelnemers die boven zichzelf uitstijgen. Op een lege maag is dat natuurlijk moeilijk. Voorzie dus zeker voldoende eten en drinken voor je kind(eren) of voor jezelf. De kleedkamers zomaar verlaten is zoals hierboven al vermeld, niet toegestaan.

 

4) Parkeren in de buurt van de Witte Molen is geen pretje…

Klaar voor het moment suprême? Zorg er dan voor dat je er tijdig bent. Net zoals de voorbije edities starten we stipt om 19 uur (deuren gaan open om 18.15 uur). Maar parkeren in de buurt van de Witte Molen is er jammer genoeg niet gemakkelijker op geworden wegens verschillende werken in de omgeving. Bespaar je dus onnodige stress en kom tijdig naar de Witte Molen.

 

5) Geniet!

Maar vooral: geniet van de straffe prestaties van je kind(eren), familie of vrienden. Een enthousiaste groep KG-vrijwilligers heeft de voorbije maanden alles gegeven om jullie een geweldig spektakel aan te bieden. Voor zij die graag iets drinken en/of eten, is er ook ter plaatse iets voorzien.

 

Graag tot dan en geniet ervan!

 

Alles nog even nalezen? Bekijk dan nog even onze brief met het tijdschema.