Springtime 2019 is uitverkocht!

De kaartenverkoop ging dit jaar razendsnel. De eerste dag van onze voorverkoop waren al meer dan de helft van de kaarten de deur uit. Dat geeft alle trainers en leden nog een extra duwtje in de rug om de laatste voorbereidingen succesvol af te werken. Bedankt!

 

Toch geen kaarten?

Heb je nog geen kaarten kunnen bemachtigen voor Springtime 2019, dan raden we je aan om je in te schrijven op de wachtlijst. Dat kan digitaal via deze link.

Komen er nog kaarten vrij, dan contacteren we jullie zaterdagmiddag 27 april. Inschrijven op de wachtlijst is dus geen garantie voor toegang tot de show, maar we merken wel elke editie dat er een aantal kaarten terugkomen.

 

Kaart retourneren?

Heb je een kaart over of kan je door omstandigheden toch niet aanwezig zijn op onze show, dan kan je kaarten retourneren. Dat kan via een medewerker van de bar of aan het onthaal van Springtime de ochtend van de show.

Wij contacteren geïnteresseerden vanop de wachtlijst om de kaarten door te verkopen. Je kaart retourneren is dus geen garantie voor een terugbetaling, enkel wanneer wij de kaarten opnieuw kunnen verkopen aan mensen op de wachtlijst wordt het bedrag teruggestort.

Mochten er nog vragen zijn over de show of deze procedure, neem dan gerust contact op via: springtime@krachtengeduld.be