wauw een nieuwe keuken

Wauw, een nieuwe keuken!

Ook deze zomer hebben we niet stil gezeten op Kracht & Geduld. Naast de vernieuwing van onze website, is er ook veel tijd gestoken in een nieuwe keuken. De werken zijn nog volop bezig, maar wij zijn al aan het dagdromen over de heerlijke gerechten en soepen die hieruit zullen komen.

Mede dankzij jullie massale steun tijdens het “koop een deel van onze keuken”-spel op Villa KG kunnen we een nieuwe keuken plaatsen om “U” tegen te zeggen. Met uitkijk op een kookeiland, aparte vuren, een professionele oven en een afgesloten koelruimte loopt ons barteam al maanden met een gigantische glimlach op het gezicht rond.

Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de hulp van ons infrastructuurteam dat de afgelopen zomer de handen uit de mouwen heeft gestoken voor de afbraak en heropbouw van de keuken. We hebben van horen zeggen dat ze stiekem genoten hebben van die afbraak.

Tegen eind september zou alles in orde moeten zijn en gaan we weer volop kunnen genieten van verse soep en gehaktballetjes.

Maar zeg nu zelf, het was toch wel eens dringend tijd voor een nieuwe keuken. Niet?