Maatregelen en info

“Wat zijn de huidige maatregelen op KG? Waar moet ik op letten bij het toetreden van het terrein? Wat mag en wat niet?..”

Momenteel gelden er geen specifieke corona maatregelen meer.
Ook in onze bar is alles weer zoals voordien.

Neem contact op met corona@krachtengeduld.be indien u bijkomende vragen heeft.

Laatste updates

7 maart 2022

Versoepelingen in code Geel

Code geel gaat vanaf vandaag in. Dit betekend ook heel wat versoepelingen voor onze sporters en bezoekers.  Er is geen mondmaskerplicht meer voor sporters en bezoekers binnen en buiten onze gebouwen. Er zal ook geen CST meer gecontroleerd worden bij het binnenkomen van onze bar.

10 dec 2021

Vervroegde winterstop voor groepen -12j

De groepen met leden onder de 12 jaar nemen dit jaar een langere vakantie dan voorzien, startende vanaf maandag 13 december. De groepen met leden boven de 12 jaar volgen onze normale vakantieregeling.

4 dec 2021

Nu ook mondmaskerplicht vanaf 6 jaar

Enkele weken geleden werd de mondmaskerplicht opnieuw ingevoerd in onze gebouwen. Vandaag zal deze maatregel ook gelden voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is uiteraard niet verplicht tijdens het sporten.

1 nov 2021

Opnieuw verstrengde maatregelen

De meest recente beslissingen van het overlegcomité dwingen ons om opnieuw beslissingen te nemen. In het kort betekend dit mondmaskers vanaf 12 jaar en vertoon van CST in onze bar. Je kan de uitgebreide versie lezen in dit artikel.

1 sep 2021

Opstart seizoen zonder verstrengde maatregelen

De start van seizoen 21-22 verloopt in een vrij normale setting. De verlaagde limiet en splitsing per groep worden opgeheven, er is geen mondmaskerplicht meer in onze gangen en de bar is geopend. De maatregelen kunnen wel steeds opnieuw ingevoerd worden zodra de situatie wijzigt.

6 juni 2021

Opnieuw indoor sporten vanaf 9 juni

Zoals eerder aangekondigd laten de versoepelingen ons toe om het sportseizoen samen in schoonheid af te sluiten. Concreet zijn jullie vanaf woensdag 9 juni 2021 weer allemaal indoor welkom om te sporten!

25 mei 2021

Hopelijk weer normaal sporten vanaf 9 juni

Als de cijfers het toelaten kunnen we woensdag 9 juni 2021 weer allemaal indoor sporten, op voorwaarde dat de overheid geen versoepelingen meer terugdraait. Begin juni bezorgen we hierover nog definitieve communicatie.

17 mei 2021

Geen beperking meer van 1 hobby

Alle leden onder de 18 jaar zijn vanaf nu terug welkom op Kracht en Geduld, ongeacht andere hobby’s. Ook wie ingeschreven is in meerdere groepen binnen onze eigen werking, kan weer terug naar alle lessen.

3 mei 2021

Alle groepen zijn herstart

Zowel onze jeugd- als volwassenengroepen zijn opnieuw van start gegaan. De jeugdwerking zoals voorheen (-12 indoor, 12-18 outdoor) en ook voor onze volwassen leden is er opnieuw een outdoor alternatief (mits enkele uitzonderingen). Alle informatie ontvangen jullie van de trainers of coördinator.

27 mrt 2021

Les tot aan de paasvakantie

Onze lessen blijven doorgaan tot 3 april. Dit uiteraard in de huidige vorm, nog steeds volgens de vastgelegde maatregelen. We sluiten de deuren tijdens de paasvakantie (ook voor wedstrijdgroepen) en hopen vanaf maandag 19 april 2021 onze lessen weer te kunnen hervatten. Mochten er tegen dan wijzigingen zijn zullen we dit op tijd mededelen.

24 mrt 2021

Lessen gaan door t.e.m zaterdag 27/03

Na het overlegcomité van vandaag hebben we besloten om de lessen in hun huidige vorm door te laten gaan tot en met zaterdag 27 maart 2021. Ten laatste in de loop van het weekend laten we u weten welke activiteiten in de week van 29 maart zullen doorgaan. Dit via al onze gekende kanalen.

18 feb. 2021

12 tot 18 jarigen kunnen outdoor sporten

Vanaf 22 februari krijgen de 12 tot 18 jarigen de kans om outdoor in bubbels van 10 te sporten. Onze discipline-coördinatoren bekijken samen met de trainers wat mogelijk is. We geven de trainers de vrijheid of ze een outdoor les mogelijk achten. Jullie ontvangen dan ook snel informatie omtrent het verloop van de lessen.

5 feb. 2021

-13 jaar kan blijven sporten in kleinere bubbel

Na onze korte stop (1-6 feb) en mede dankzij jullie massale respons op onze vragenlijst hebben we de werking kunnen herschikken en kan elk lid onder de 13 jaar wekelijks blijven trainen. Dit in kleinere sportbubbels, allemaal conform de laatste maatregelen voor sport. Een uitgebreide uitleg vind je hier terug. Voor de leden tussen 12 en 18 jaar bekijken we komende periode de opties.

27 jan. 2021

Herorganisering door gewijzigde maatregelen

Door de recente wijzigingen in de maatregelen voor sport zijn we genoodzaakt van maandag 1 t.e.m. zaterdag 6 februari de lessen te annuleren.

Dit is voornamelijk omdat er nog heel wat onzekerheden bestaan. We proberen zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden. Je kan er meer over lezen op deze pagina.

29 dec. 2020

Opnieuw fysieke lessen voor jeugdgroepen

Vanaf 4 januari herstarten we de fysieke lessen voor alle groepen met leden jonger dan 13 jaar. Voor de leden ouder dan 12 voorzien we een online aanbod en virtuele lessen. Lees er alles over via deze link.

27 nov. 2020

Lessen afgeschaft voor onbepaalde duur

In navolging van de huidige corona-situatie heeft het bestuur besloten de deuren verder gesloten te houden voor een onbepaalde periode. We herbekijken deze beslissing en zullen uiteraard tijdig communiceren indien een gedeeltelijke heropening mogelijk is. Bedankt voor jullie begrip!

9 nov. 2020

Lessen blijven afgeschaft t.e.m. 29/11

Vanuit de club hebben we beslist om de poorten van Kracht en Geduld gesloten te houden tot en met minimaal zondag 29 november 2020. Eind november zullen we opnieuw evalueren en bekijken wat er mogelijk is. Hierover zal ook gecommuniceerd worden via onze gebruikelijke kanalen.

27 okt. 2020

Lessen tijdelijk geannuleerd

Naar aanleiding van de stijgende corona-cijfers hebben wij beslist om onze lessen met onmiddellijke ingang te annuleren. Dat wil zeggen dat er vanaf woensdag 28 oktober 2020 geen lessen meer zullen plaatsvinden. Meer info.

17 okt. 2020

Bar (tijdelijk) gesloten

Aangezien de gehele horecasector de deuren moet sluiten zal ook onze bar de komende maand niet open zijn. Er komt een tussentijdse evaluatie van de overheid waarbij de resterende periode vastgelegd wordt. Mochten er wijzigingen zijn zullen we dit communiceren via al onze kanalen.

8 okt. 2020

Corona meldpunt

Onze werking heeft nu ook een officieel meldpunt voorzien indien je een positieve test afgelegd hebt. Bekijk zeker volgende pagina om te weten wat je moet doen in geval van (mogelijke) besmetting.

5 okt. 2020

De bar opent opnieuw

We openen onze bar weer voor bezoekers. Bij deze opening horen ook belangrijke maatregelen om een vlot en veilig bar bezoek te kunnen garanderen. Alle regels kan je terugvinden in deze blogpost en aan de ingang van de bar.

1 sept. 2020

Het seizoen is gestart

Vandaag start het sportseizoen in onze club en daar gaan wat regeltjes mee gepaard. Om alles vlot en veilig te laten verlopen bekijk je best het volledig overzicht van alle maatregelen vanuit de club.

17 aug. 2020

Inschrijfsessies worden beperkt

Wij organiseren op 22 en 29 augustus voorinschrijfsessies in onze club. Om een overrompeling te voorkomen zijn we genoodzaakt deze enkel te beperken tot leden die reeds ingeschreven waren vorig seizoen. Ook de instappende leden (geboortejaar 2017) zijn welkom. Alle andere, nieuwe, leden kunnen pas inschrijven vanaf 1 september. Dit kan voor, tijdens of na de lesmomenten.

30 juni 2020

Onzekerheden over de start in september 2020

Momenteel is het nog niet duidelijk of wij vanaf september ons seizoen 2020 – 2021 kunnen opstarten. Zowel ons aanbod als de informatie over de (voor)inschrijvingen blijft daardoor onder voorbehoud. Afhankelijk van hoe de maatregelen verder evolueren, zullen wij daar binnenkort extra over communiceren.

29 mei 2020

Vroegtijdige stopzetting seizoen

Met spijt in het hart moeten we het huidige sportseizoen vroegtijdig stopzetten. Er zijn te veel organisatorische beperkingen om onze lessen te hervatten. We annuleren alle lessen tot en met 30 juni 2020.
Bijkomende informatie kan je raadplegen via deze blogpost.

12 maart 2020

Alle lessen afgeschaft uit voorzorg

Op advies van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen hebben we besloten om vanaf vandaag (12 maart 2020) alle lessen tijdelijk te annuleren. Hiermee willen ook wij ons inzetten om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Je kan er alles over lezen op deze pagina.